Súlyosan megsérült Marics Peti, félbeszakadt a koncert - videó

sztárban sztár, marics peti
Vágólapra másolva!
Marics Peti és Valkusz Milán, azaz a ValMar ma este a Budapest Parkban lépett színpadra, Marics állapota azonban keresztül húzta a duó számításait.
Vágólapra másolva!

A ValMar koncertje nagyon hamar félbeszakadt, mivel Marics Peti már a koncert elején olyan súlyos sérülést szenvedett a színpadon, hogy tolószékben kellett levinni. A duó egyik dala közben ugrált a színpadon, amikor Marics bokája aláfordult és olyan fájdalmai voltak az énekesnek, hogy rá sem tudott állni, videó is készült a balesetről.

A jelenlévők elmondása szerint a dalt még féllábon állva befejezte, de azonnal a segítségére kellett sietni. Végül a szervezők segítették le, tolószékben tolták le a színpadról, de egyelőre még nem tudni, hogy ma este vissza tud-e térni a színpadra vagy végleg lefújják a fellépést - írta a Blikk.

Frissítés: a félbeszakadt koncert néhány perc szünet után folytatódott. Marics Peti visszatért a színpadra, ahol felpolcolt, sínbe rakott lábbal, ülve énekelte végig a koncertet.

@timiimodi Csórikám, nem így gondoltuk a kéz és lábtörést @Budapest Park @Marics Peti @Brúnó Pető @Spacc_official @manuelsingx #budapestpark#budapest#valmar#valmarduo#marics#maricspeti#valkusz#valkusz#valkuszmilan#bruno#brunoxspacc#manuel#first#concert#firstconcert#budapest#budapestpark#foryou#foryoupage#nekedbee#nekedbelegyen#iphone#iphone14pro#accident#summer#summer2023#viszavérem#egetanap♬ New Abundance