Még mindig nem látogatták meg a gyerekei Lagzi Lajcsit a börtönben

Lagzi Lajcsi
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, Lagzi Lajcsi április végén elkezdte letöltendő börtönbüntetését, de azóta is folyton próbálkozik, hogyan juthatna ki onnan. A trombitás egyfolytában panaszkodik valami miatt és ügyvédjén vagy családtagjain keresztül üzenget, most azonban kivételt tett és adott pár börtöninterjút. A TV2 Tényeknek többek közt elmondta azt is, hogy az elmúlt két hónapban nem látogatták meg a gyerekei.
Vágólapra másolva!

Lagzi Lajcsit tavaly decemberben ítélte a bíróság három és fél évnyi letöltendő börtönbüntetésre, ezt máig sem tudta elfogadni. Már a bevonulás előtt is folyton drámázott, rejtélyes betegségére hivatkozó kérvényekkel próbálta elkerülni a börtönt. Végül nem járt sikerrel, de még a baracskai börtönbe is mentővel szállítatta be magát.

Most interjút adott a börtönből, a TV2-nek többek közt arról beszélt, hogy sok hamis cikk jelenik meg róla. Oxigénpalack van nála, gondoskodnak róla, rendszeresen orvosi vizsgálatokon vesz részt. Elmondta, hogy hetene jár pszichológushoz, amit korábban gyengeségnek tartott, de belátta, hogy szüksége van rá.

A gyerekei az elmúlt két hónapban nem voltak bent nála, bár megtehették volna - a trombitás nem akarja, hogy személyesen meglátogassák a börtönben, telefonon beszélnek csak.