Nagyon kínos dolgot művelt egy nő az utcán, élő adás közben

Vágólapra másolva!
Egy tragikus hírről volt szó a riportban, amikor táncolni kezdett.
Vágólapra másolva!

Mint azt korábbi cikkünkben írtuk, lezárták tegnapelőtt Nottingham belvárosát, miután egy férfi három embert megölt, hármat megsebesített. Az ámokfutó kést használt, majd ellopott egy teherautót, azzal gázolt el több embert. A két 19 éves diák Barnaby Webber és Grace Kumar volt, őket leszúrta a gyilkos, az idősebb férfi áldozatot nem nevezték meg. Erről itt olvashat hosszabban.

A Sky News nézői felháborodtak, amikor észrevették, hogy egy nő táncol a háttérben, miközben egy riporter a nottinghami tragikus támadásokról adott tájékoztatást - írta a brit sajtó. Az internetezők szerint "abszolút szégyenteljes viselkedése" miatt kínos volt nézni az anyagot, még akkor is, ha a feltűnési viszketegségben szenvedő járókelő valószínűleg nem tudta, hogy egy tragédiáról szól épp a riport.

A felvételen, amely itt megnézhető, az látszik, hogy a nő jobbról érkezik, látja, hogy felvétel van. Integet és ugrándozik vígan, bohóckodik a kamerának, miközben a férje vagy barátja elhalad mögötte egy kisgyerekkel a nyakában.