Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Borzasztóan néz ki a beteg Jack Nicholson, rá sem lehet ismerni - fotók

Vágólapra másolva!
A következő világsztárok lenyűgözték alakításaikkal az egész világot, Hollywood legnagyobb csillagai között tartották őket számon. Megjelenésük hibátlan volt, milliók hevertek a lábaik előtt, de az idő őket sem kímélte, sokukra ma már rá sem ismerni. Vannak, akiknek plasztikai műtéteik miatt torzult el teljesen az arcuk, de olyanok is, akik csak egyszerűen megöregedtek és elhagyták magukat.
Vágólapra másolva!

Claudia Cardinale

Tizennyolc éves koráig szinte nem is beszélt olaszul, mégis az ország egyik legnagyobb filmcsillaga lett Claudia Cardinale, aki az 1960-1970-es évek egyik legnagyobb európai szexszimbóluma volt akkoriban. A színésznő 1938-ban született Tunéziában, anyja francia, apja olasz volt. Nem volt még húsz éves, amikor megnyert egy szépségversenyt, ekkor indult fényes karrierje. Ma már rá sem ismerni a 85 éves színésznőre.

Claudia Cardinale Forrás: AFP

Velencei nyereményutazásán figyeltek fel rá a filmesek, hamarosan világsztár lett belőle.

Kedvenc rendezőjével, Fellinivel igazán különleges kapcsolatot ápolt. Ő volt az első, aki nem szinkronizáltatta a nő hangját a Nyolc és fél című alkotásban.

Claudia Cardinalénak a nagy áttörést a Volt egyszer egy vadnyugat című film hozta meg.

Dick van Dyke

Az amerikai színész 1925-ben született, decemberben ünnepli 98. születésnapját. Dick van Dyke-ot nem érdekli a kora, esze ágában sincs visszavonulni, újabb szerepet vállalt az Ármány és szenvedély című szappanoperában.

A többszörös Emmy-díjas színésznek még a középiskolában javasolták, hogy lehetőség szerint a szórakoztatóiparban helyezkedjen el, onnantól pedig egyenes út vezetett a világhírnévig.

A négygyermekes férfi apák napján azt nyilatkozta, ő egy "szerencsés férfi".

Dick van Dyke Forrás: AFP, Getty

Le vagyok nyűgözve és nagyon hálás vagyok, hogy még most is élhetek és együtt ünnepelhetek a gyerekeimmel, unokáimmal és dédunokáimmal. Mindegyik csodálatos, nem mérgező ember" - mondta a színész.

Goldie Hawn

Az Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő 1945-ben született, anyja magyar származású zsidó, egy tánciskola és egy ékszerbolt tulajdonosa volt. Nem véletlen a „Goldie" név, ez az Aranka angol megfelelője. Nagyon korán, már háromévesen elkezdett balettozni, színészi karrierjét tizenegy évesen kezdte. Az igazi áttörést az 1961-es Rómeó és Júliában való szereplése jelentette számára. Majd az 1969-ben bemutatott, A kaktusz virága című romantikus vígjátékban játszott Walter Matthau és Ingrid Bergman oldalán, mellyel elnyerte a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscar- és Golden Globe-díjat.

Forrás: AFP, Getty

Goldie Hawn korának szexszimbóluma volt, a Playboy az ő képeinek megjelenésével rekordot döntött, ugyanis a legtöbb példányszámot adta el a története során.

Rengeteg sorozatban és filmben szerepelt, a ma már 75 éves művésznőnek három gyereke született, akik szintén színészek lettek. Kurt Russel színésszel évtizedek óta van élettársi kapcsolatban, legkisebb fia tőle született. Goldie Hawnt a mai napig az egyik legszórakoztatóbb jelenségként tartják számon Hollywoodban.

A cikk folytatásáért lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről