Dolly eltűnt a nyilvánosság elől

Dolly Roll, Penczi Mária Ilona
Vágólapra másolva!
Dolly az elmúlt hetekben állatkínzási botrányba keveredett, amikor kiderült, hogy menedzsere, Paál Rita hosszú évekig méltatlan körülmények között tartott állatokat Gyöngyösön. A telepet felszámolták, Dolly pedig eltűnt a nyilvánosság elől, az aktuális fellépéseit törölték.
Vágólapra másolva!

A hír és a szerencsétlen, mentett kutyák képei letaglóztak mindenkit, a történtek pedig a mai napig megosztják az embereket. Sokan úgy vélik, nem létezik, hogy az énekesnőnek nem volt tudomása arról, milyen körülmények között sínylődnek a kutyák a gyöngyösi szaporítótelepen, míg mások úgy vélik, Dolly ártatlan, hiszen köztudomású, hogy rajong az állatokért. Még a szomszédok sem értenek egyet!

Korábban a Blikk stábja a menedzser édesanyjánál is járt Gyöngyösön, ahol egy lakótelepi lakás negyedik emeletén is több állatot tartottak. A lakók arról számoltak be, hogy az énekesnő többször is járt ott.

hiszen többször járt itt, a lakásnál. Az egyik ilyen alkalommal kérdőre is vontuk, hogy mit képzel" – méltatlankodott az egyik szomszéd, aki elviselhetetlen dögszagról számolt be.

Dolly budapesti otthonánál az énekesnő közvetlen szomszédai szintén zaklatottan reagáltak, csakhogy ők védelmükbe vették a sztárt.

"Miért nem hagyják már békén szerencsétlen művésznőt?

– fakadt ki elcsukló hangon egy, a neve elhallgatását kérő szomszéd.

Dolly Forrás: MTI/Zih Zsolt

Az énekesnő egy közleményben reagált a vádakra, leszögezve, hogy amint az állatokkal való áldatlan bánásmódról tudomást szerzett, megszakított minden kapcsolatot a menedzserével.

Az ügy kapcsán a Gyöngyösi Rendőrkapitányság állatkínzás gyanúja miatt folytat eljárást - emlékeztet a Blikk.