Kórházba vitték az Omega gitárosát

Omega együttes, Molnár György, elefánt, család
Vágólapra másolva!
Nem kaptam még választ arra, hogy mitől vannak a problémáim - mondta Molnár György.
Vágólapra másolva!

„Pünkösdkor kihívtam magamra a mentőt. Aznap bekerültem a Kútvölgyi Kórházba, épp a kardiológiai osztály volt a sürgősségi ügyeletes, végül egészen késő estig ott voltam. Rengeteg vizsgálatot végeztek rajtam, voltam vérvételen, EKG-n, az eredmények akkor nem mutatták ki, mi lehet a probléma. Viszont az biztos, nem stimmel valami" – mesélte pár hete.

Molnár György Elefánt Forrás: BorsOnline

Az Omega gitárosának azért is nehéz ez az időszak, ugyanis tavaly tavasszal, három év után másodjára is kialakult daganatos betegsége. Rengeteg időt töltött kórházban, és a felépülése hosszú hónapokig eltartott. Tavaly decemberben azonban végre jó hír érkezett a zenésztől, az ellenőrző vizsgálatok kimutatták: nem alakultak ki áttétek a szervezetében. A sok megpróbáltatás megviselte a zenészt, így most különösen nehezen viseli, hogy újra a kórházat kell járnia.

"Mindig vizsgálnak, sajnos nem kaptam még választ arra, hogy mitől vannak a problémáim. Hullámzó az állapotom, néha szédülök, de talán ritkábban, mint az előző időszakban. Gyógyszert addig nem kaphatok, amíg nincs meg a diagnózis... Várok türelemmel, mert az orvosomnak most el kellett utazni, ráadásul arra a vizsgálatra sem került sor, ami elengedhetetlen számomra, hogy a megfelelő kezelést kiírják" – mondta szűkszavúan. Bővebben a Borsban.