Kiborult a megcsalás miatt Tóth Andi

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Tóth Andinak hatalmas igazságérzete van, véleményét pedig soha nem rejtette véka alá. A visszavonult énekesnő teljesen kiakadt Neymaron, a brazil focista ugyanis megcsalta terhes feleségét.
Vágólapra másolva!

Korábban már írtunk róla, Neymar ország-világ előtt is bocsánatot kért feleségétől, Bruna Biancarditól, akit egy Fernanda Campos nevű bloggerrel csalt hónapokon át. A nő állítólag nem tudta, hogy Neymarnak van párja, amikor tudomást szerzett róla, azonnal megszakította a férfival a kapcsolatot. A focista nem tagadta hűtlenségét, Instagram oldalán egy feleségével közös képhez a következőket írta:

El sem tudom képzelni, hogy nélküled legyek. Nem tudom, hogy működni fog-e köztünk a dolog, de ma te vagy a bizonyosság, hogy meg akarom próbálni. A célunk győzni fog, a babánk iránti szeretetünk győzni fog, és az egymás iránti szeretetünk erősíteni fog minket. Szeretlek" – írta a focista. A hírre reagált Tóth Andi, egy videóban mondta el, mit gondol.

Nem családot nem akarunk, hanem egyedülálló anyák nem akarunk lenni... Nekik tűrni kell, nekik meg kell oldani, minden toxikus sz*rt, amit ez a kisk*csög belerakott az életükbe. Bullshit. Mikor kezdjük el felelősségre vonni a férfiakat is a sz*rjaik után" – tette fel a kérdést Tóth Andi, aki nem szeretne általánosítani, de mint mondta, sok férfi traumatizálja a nőket, utána pedig azzal bántják őket, hogy hisztisek.

https://www.instagram.com/tothandi.andee/