Először szólalt meg Opitz Barbi és barátja a botrányról

Opitz Barbara, Opitz Barbi, énekesnő, meztelen, botrányos
Vágólapra másolva!
Hónapok óta nincs béke Opitz Barbi családjában: az énekesnő apja gyűlöli gyerekének párját, a fiatalok pedig kerülik őt. Az X-Faktor egykori győztese eddig hallgatott, de most elmondta, nem hiszi, hogy a közeljövőben rendeződhet édesapjával a kapcsolata, Serleg Albert pedig már meg sem próbál jóban lenni "apósával", aki többször is megfenyegette.
Vágólapra másolva!

Barbi családja korábban azt állította, hogy Albert elrabolta az énekesnőt, aki cáfolja, hogy ez történt volna, és kifejezetten fájlalja, hogy édesapja emberrablónak bélyegzi a szerelmét.

– mondta a Blikknek Barbi, aki nem hagyja, hogy a család éket verjen kettejük közé. Sőt úgy érzi, hogy a megpróbáltatások csak erősebbé tették szerelmüket.

Forrás: instagram/opitzbarbara

„Örülnék, ha nem kellene ennyi mindenen keresztül menni és minden idillikus lenne, de azt gondolom, a nehéz helyzetek is erősítenek minket, mivel jóban-rosszban kitartunk egymás mellett. A legújabb dalomat, az Elengedemet még egy előző párkapcsolatomról írtam, és azóta Albert mellett rengeteget fejlődött a személyiségem. Megtanultam leadni a saját egómból és büszkeségemből” – magyarázta az énekesnő.

Barbi párja szintén nehezen éli meg a kialakult helyzetet

„Nekem Barbi első látásra szerelem volt, épp ezért nagyon fájó, hogy az édesapja így viszonyul hozzám. Sajnos a történtek után nem érzem azt, hogy le tudnánk ülni, és meg tudnánk beszélni a problémákat. Nem tudom hova tenni azt, hogy az egyik nap elhív a lakására és bocsánatot kér, a másik nap pedig meg akar ölni. Sajnos már oda jutottam, hogy nincs kedvem azon fáradozni, hogy jóban legyünk” – legyintett Albert lemondóan, hizzátéve, hogy az ő szülei támogatják a kapcsolatukat, Barbit is nagyon szeretik és mindenben mellettük állnak.