Volt menedzsere vádolja nemi erőszakkal az énekest

2023 MusiCares Persons Of The Year Honoring Berry Gordy And Smokey Robinson - Arrivals GettyImageRank3 arts culture and entertainment Horizontal
LOS ANGELES, CALIFORNIA - FEBRUARY 03: Jimmie Allen attends MusiCares Persons of the Year Honoring Berry Gordy and Smokey Robinson at Los Angeles Convention Center on February 03, 2023 in Los Angeles, California. Matt Winkelmeyer/Getty Images for The Recording Academy/AFP (Photo by Matt Winkelmeyer / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Volt menedzsere nemi erőszakkal vádolja Jimmie Allent: azt állítja, hogy az énekes megerőszakolta egy hotelben, majd másfél éven keresztül zaklatta.
Vágólapra másolva!

Egy névtelenül perelő nő nemi erőszakkal vádolja Jimmie Allen countryénekest, aki a fekete előadók közül másodikként kapta meg a Country Music Association díját, egyébként Grammyre is jelölték.

Jimmie Allen Forrás: Getty Images via AFP/2023 The Recording Academy/Matt Winkelmeyer

A nő azt állítja, hogy frissen a főiskoláról került üzleti menedzserként Allen mellé, aki rögtön a munkaviszonyuk elején, az American Idol egyik felvétele után megerőszakolta egy hotelszobában.

A bírósági dokumentumok szerint az énekes vacsorázni vitte a csapatát, a nő azonban pár bor után elvesztette az eszméletét, és már csak az aktus után tért magához – állítólag véresen, miután az énekes vette el a szüzességét.

A nő azt mondja, hogy féltette a megélhetését, ezért ez után még másfél évig dolgozott Allennek, és ez idő alatt folyamatos zaklatásnak volt kitéve.