Shakira a találkozásuk óta könyörög Tom Cruise-nak

Horizontal
US actor Tom Cruise (R) and Colombian singer Shakira (L) attend the 2023 Miami Formula One Grand Prix at the Miami International Autodrome in Miami Gardens, Florida, on May 7, 2023. (Photo by CHANDAN KHANNA / AFP)
Vágólapra másolva!
Shakira állítólag már könyörög Tom Cruise-nak, hogy hagyja őt békén, álljon le az udvarlással.
Vágólapra másolva!

Sok mindent lehetett olvasni Shakiráról és Tom Cruise-ról, mióta együtt látták őket a Forma-1 miami nagydíján: a színész a találkozásuk után állítólag rögtön virágot küldött az énekesnőnek, Shakira pedig kénytelen volt tisztázni, hogy nincs köztük semmi.

Shakira és Tom Cruise a miami nagydíjon Forrás: AFP/Chandan Khanna

Shakira ismerősei szerint Tom Cruise azóta sem hagyta abba az udvarlást, teljesen "megkergült", és álmai nőjét látja az énekesnőben – aki szinte már könyörög neki, hogy hagyja békén, a Piquével való botrányos szakítása után ugyanis egyelőre nem nyitott a randizásra, szeretne a gyerekeivel foglalkozni.

"Nem akarja zavarba hozni vagy felzaklatni (Tom Cruise-t), de az ő részéről nincs semmi vonzalom vagy romantikus érdeklődés – egyszerűen csak barátságos volt vele. Hízelgő neki az udvarlás, de nem érdekli" – mondta Shakiráról egy ismerőse a Heat magazinnak.