Összetört a gyásztól Görög Zita

Görög Zita
Vágólapra másolva!
Teljesen összetört a gyásztól Görög Zita, aki saját bevallása szerint napokig nem talált szavakat arra, ami az egyik közeli ismerősükkel történt. Az eset nemcsak Görög Zitát, hanem az egész családot megviselte, főleg idősebbik fiát, Milánt, hiszen egy hozzá nagyon közelálló személyt veszített el.
Vágólapra másolva!

Görög Zita egy hosszú bejegyzésben emlékezett meg Bácsalmási Gábor kosárlabdázóról, akinek halálhírét a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége kedden jelentette be. Bácsalmási Gábor épp az ötvenedik születésnapja előtt halt meg tragikus hirtelenséggel. A kosárlabdázó fontos szerepet töltött be Görög Zita családjában, ugyanis ő volt kamasz fia, Seres Milán kosárlabdaedzője.

Nem csesztél le amiért elrontottam, megcsináltad helyettem. Hétfőn azt mondtad edzés után, hogy fáradt vagy hazamész pihenni végre. Ez volt Milussal az utolsó beszélgetésed az öltözőben..
Egy olyan edző voltál, aki mindig a gyermek, a játékos fejlődését tartottad szem előtt. Nem tartottál meg senkit, hogy a Te csapatod jobb legyen, azt nézted nekik mi a legjobb. Minek is tetted volna? Nincs olyan bajnokság, amit ne nyertél volna meg, nincs olyan csapat amit ne vittél volna sikerre 49 év alatt" - kezdte bejegyzésében a modell, aki számára hihetetlen, hogy milyen gyorsan veszítették el Bácsalmási Gábort. A modell külön köszönetet mondott bejegyzésében azért, ahogy edzőként a fiával bánt és nemcsak kosarazni tanította meg, hanem irányt is mutatott Milán számára.

Csapatot próbáltál éppen szerezni neki, ahol már a próbaedzesen megjegyezték mennyire látszik rajta a Bácsalmasi iskola. Tudod Gábor, nem kell rocksztárnak , költőnek vagy festőnek lenni ahhoz, hogy hatással légy az emberekre. Csak úgy kell élni, ahogy Te tetted! Szenvedéllyel és mérhetetlen tudással!" - zárta gondolatait Görög Zita.

Görög Zitát teljesen lesújtott fia edzőjének hirtelen halála Forrás: Görög Zita / Instagram

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva tekinthető meg.