Opitz Barbi elmondta, mi történt valójában az elrablásának éjjelén

Opitz Barbi
Vágólapra másolva!
Mint arról korábban mi is írtunk, tavaly decemberben kétségbeesetten kezdte keresni családja Opitz Barbit, akiről úgy gondolták, hogy akkori barátja, Serleg Albert tartott fogva. Az ügyben nyomozás indult és a fiút ki is hallgatták garázdaság gyanújával. Az ügyben azóta sem tudni, hogy született-e hivatalos döntés, de az biztos, hogy bármi történt is, Opitz Barbi megbocsátott a fiúnak, akivel újra egy párt alkotnak. Az énekesnő most elárulta, hogy mi történt az állítólagos elrablásának idején.
Vágólapra másolva!

Opitz Barbi kétségbeesetten próbálja tisztázni párja, Serleg Albert nevét, akivel eddig is se veled, se nélküled kapcsolatban álltak. A decemberi incidens után senki sem gondolta, hogy megbocsátana az erőszakos és agresszív fiúnak, de úgy tűnik, hogy mégis megtette.

Hiába intették óva szerettei az énekesnőt a kapcsolat folytatásától, nem hallgatott sem a barátaira, sem a családjára, akik a rendőrségi ügy előtt sem szívlelték igazán Serleg Albertet. Opitz barátai is elmondták, hogy az énekesnő teljesen kifordult magából a 19 éves fiú miatt és nagyon féltik tőle.

Az esetről eddig Opitz Barbi is mélyen hallgatott, most azonban úgy döntött, hogy korlátozottan elérhető Instagram-bejegyzésben tisztázza a történteket. Az énekesnő véleménye szerint csak egy kis félreértés történt a szenteste előtti napon, amikor mindenki eltűntnek hitte.

Előtte este volt egy vitánk, ami után kibékültünk, és együtt akartunk hozzá lemenni vidékre reggel, csak én visszafordultam, mert a fűtést elfelejtettem lekapcsolni. Ő nem tudott megvárni, sietett munkába, én viszont mondtam neki, hogy akkor később megyek le hozzá, visszaalszom picit. Na, ez idő alatt nem ért el délután senki, összesen kb. három órán keresztül" - kezdte a magyarázkodást Opitz Barbi, majd tovább folytatta:

(Azt megjegyezném, hogy még jogsija sincs a páromnak, alapból taxival indultunk el...) Nyilván az aggodalom miatt az ember képes túlgondolni egy adott helyzetet, viszont az emberrablás elég súlyos dolog, nem történt ilyen. És ami a legfontosabb, boldogok vagyunk" - szögezte le Opitz Barbi, aki ezzel a történettel a saját családjával is szembe fordult, hiszen egyértelmű, hogy Serleg Albertet nem fogadják el, a fiú pedig az énekesnő családját hibáztatta az eset után.

Az énekesnő és párja ismét boldogok együtt, nemrég moziban voltak Serleg Albert öccsével Forrás: Opitz Barbi Instagram