Különös dolgot állít a jósnő, akinél megjelent Berki Krisztián szelleme

Berki Krisztián
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban írtuk, egy jósnő azt állítja, hogy nemrég megjelent nála Berki Krisztián szelleme és arra kérte, hogy adja át az üzenetetét özvegyének, Berki Mazsinak. A magát parapszichológusként és médiumként kategorizáló nőt nem hagyták nyugodni a történtek és különös dolgot derített ki Berki Krisztián halálával kapcsolatban, azóta Berki Mazsival is felvették a kapcsolatot.
Vágólapra másolva!

Sokan kételkednek Lénárt Évi médium állításaiban, de Berki Mazsi úgy tűnik, hisz a nőnek, hiszen már felvette vele a kapcsolatot, bár még személyesen nem találkoztak.

Természetesen minden kérdésére igyekszem majd választ adni" - mondta Lénárt Évi, akit nem hagyott nyugodni Berki Krisztián látogatása és kártyát vetett azért, hogy megértse, mi történt a lelkével és félelmetes dologra derített fényt.

Talán egy maffiacsoporttól... Ez egyébként azt jelenti, hogy minden egyes életében ugyanilyen fiatalon fog meghalni. Ez az átok sokkal erősebb, mint bármilyen szerelmi kötés, Krisztiánnál is nagyon gyorsan hatott. Ha esetleg leszületik majd, felnőtt korában leszedhető a rontás, de ahhoz fel kell ismernie az intő jeleket..." - magyarázta a Borsnak Lénárt Évi, aki reméli, hogy segíthet Berki Mazsinak a személyes találkozón.

Berki Krisztián és Berki Mazsi Forrás: https://www.facebook.com/aberkik