Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Fürdőruhában mutogatja magát Völgyi Zsuzsi - kép

Völgyi Zsuzsi Romantic énekesnő fogyás változás életmódváltás
Vágólapra másolva!
Egy éve kezdett komolyabban életmódváltásba a Romantic énekesnője, Völgyi Zsuzsi, aki nagyon büszke az általa elért eredményre és ezt bátran meg is mutatja lengébb öltözetben is.
Vágólapra másolva!

Völgyi Zsuzsi a karanténidőszakban, majd házassága válságának köszönhetően került olyan lelkiállapotba, hogy húsz kiló súlyfelesleget szedett magára. Majd hamar észbe kapott és rájött, hogy az egészsége miatt is fontos, hogy életmódot váltson.

Hamar meg is lett az eredménye, hiszen már két éve él boldog párkapcsolatban a tőle húsz évvel fiatalabb zenésszel, Kökény Tamással. Bár kapcsolatuk miatt sokan támadták, de az énekesnőt nem zavarják a rosszindulatú megjegyzések, ők nagyon boldogok együtt és párja rengeteg önbizalmat ad Völgyi Zsuzsinak.

Előtte bátran mutatkozhatok meztelenül. Ez akkora töltést és motivációt adott nekem, hogy elhatároztam, lefogyok, és megmutatom neki, milyen az a Zsuzsi, aki valóban jól érzi magát a bőrében" - mondta korábban a Blikknek az énekesnő, akinek valóban sokkal több az önbizalma, most egy fürdőruhás képpel is meglepete követőit.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről