Ezért gúnyolták éveken át Demcsák Zsuzsát

Demcsák Zsuzsa, Farm VIP
Vágólapra másolva!
Nem az első alkalom, hogy Demcsák Zsuzsának szembe kell néznie a testét kritizálók rossz véleményével. A TV2 műsorvezetője legutóbb a Karib-térségben töltött ideje alatt fogyott látványosan, amikor sokan emiatt kezdték őt támadni. Most egy korábbi emlékét idézte fel, és elárulta, hogy évekig rejtegette az egyik testrészét az őt ért kritikák miatt.
Vágólapra másolva!

Demcsák Zsuzsa a Money or Love című társkereső reality forgatása alatt sokat fogyott, mint kiderült, házassági válság is állt ennek háttérben, nemcsak honvágya volt. A műsorvezető akkor is nagyon rosszul élte meg, hogy vékony alkatán gúnyolódnak és kérte a követőit, hogy fejezzék be az élcelődést, mert nagyon rosszul esik neki. Akkor azt mondta, hogy még sosem volt ebben része, de most bevallotta, hogy korábban is gúnyolták őt.

Demcsák korábban élsportoló volt, ez meg is látszott a testalkatán. Éveken át röplabdázott, ami miatt a vádlijai is nagyon izmosak lettek és ezért sokszor gúnyolták. A műsorvezető elárulta, hogy évekig rejtegette lábait az őt ért kritikák miatt, mert elkezdte ő maga is szégyellni azt.

- idézi a Blikk Demcsákot, aki harmincéves koráig takargatta magát emiatt.

Demcsák Zsuzsa ma már bátran mutatja meg hosszú lábait Forrás: Demcsák Zsuzsa/Instagram