Durván támadják a kollégáját megalázó Szabó Zsófit

Szabó Zsófi
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, Szabó Zsófi élő adásban alázta meg kollégáját, Miller Dávidot, aki láthatólag nagyon kínosan érezte magát kolléganője botrányos viselkedése miatt. A nézők nem felejtették el az egykori sorozatszínésznő durva szavait, most sem kímélik a róla szóló kritikákban. 
Vágólapra másolva!

Nemrég történt, hogy Szabó Zsófi kigúnyolta Miller Dávidot, akitől azóta sem kért nyilvánosan bocsánatot a botrányos viselkedése miatt. Szabó Zsófi akkor éppen azt magyarázta, hogy nagyon szeret bejönni a kollégáihoz, majd odafordult Dávidhoz, aki kikerekedett szemekkel hallgatta őt.

- jelentette ki, majd Miller Dávid kitartóan kérdezgetni kezdte, tényleg igazat mondott-e.

Szabó Zsófit sokan támadják a bunkó viselkedése miatt Forrás: Szabó Zsófi/Instagram

"Figyelj, többen vagyunk itt műsorvezetők, és végül is te nekem a sor végén vagy"

- válaszolta kifejezetten bunkó stílusban, mire Miller egy keserves viccel próbálta oldani a feszült helyzetet és azt mondta, hogy megszokta már, hogy a tornasoroknak is a végén helyezkedik el, utalva alacsony termetére.

A történtek ellenére mégis a legjobb tévés páros díjára jelölték őket, ami nagy felháborodást váltott ki a tévénézőkből, elsősorban Szabó miatt, aki ezzel a viselkedéssel végleg magára haragította az embereket.

"Nem fura, hogy miután közölte élő adásban, hogy vele szeret a legkevésbé együtt dolgozni, legjobb televíziós páros díjra jelölik őket? Vagy lemaradtam valamiről, mert bocsánatot kért, és közölte, hogy rossz poén volt? Mert akkor még el tudnám képzelni" - tette fel a kérdést egy bulvártémákkal foglalkozó csoport tagja, melyre durva válaszok érkeztek, melyekben Szabó Zsófit kritizálják, gonosznak, infantilisnek, önelégültnek gondolják.

- írta röviden egy kommentelő, aki röhejesnek tartja, hogy épp Szabó Zsófit jelölik tévés díjra.

"Én azért Dávidtól megkérdezném, hogy örül-e egyáltalán ennek a jelölésnek... nem hinném" - írta egy másik, aki szerint Miller Dávid sem szívesen dolgozik együtt kolléganőjével ezek után.

Többen vagyunk itt jelöltek, és te nekem a sor végén vagy" - idézi a Bors egy kommentelő sorait, aki Szabó Zsófit figurázta ki a kommentjében.

Szabó Zsófi és Miller Dávid Forrás: Instagram