Vágólapra másolva!
Őszintén vallott Molnár Ferenc Caramel a családi életéről. Az énekesnek, aki nemrég lett kétszeres apuka, bevallása szerint nemcsak ebbe, de a férj szerepébe is bele kellett rázódnia.
Vágólapra másolva!

Amikor tizennégy éve egymásra talált az akkor 28 éves Caramel és a 17 éves Szilágyi Szilvi, sokan nem kímélték a párt, mert nem nézték jó szemmel a korkülönbséget. Az énekes azonban már az első találkozásukkor érezte, hogy az egymásra találásuk egy életre szól majd.

Szilvi és Caramel Fotó: Polyák Attila - Origo

- A korkülönbséget emlegették – ami 11 év, tehát szerintem nem extrém –, hogy mit akarok ettől a kislánytól. Olyan nagyon nem tettem erőlködős lépéseket, de nehéz volt az embereknek elmagyarázni, hogy amikor először találkoztam Szilvivel, megéreztem azt, amiben most vagyunk, éreztem az otthon érzését vele kapcsolatban. Ez nagyon nyálasan hangozhat és filmszerű, de tényleg furcsa érzés kerített a hatalmába már az első találkozáskor, az idő pedig igazolta, hogy nem tévedtem – idézi a Blikk a Húzós podcast Rónai Egonnal felvételén nyilatkozó Caramelt