Váratlan döntést hozott Kovácsovics Fruzsina

Kovácsovics Fruzsina
Vágólapra másolva!
Kovácsovics Fruzsina a Palikék Világában beszélt őszintén az évekkel ezelőtti visszavonulásáról, hogy akkor miért döntött úgy, hogy nem marad a zenei pályán. Egy 2007-es tehetségkutatóban figyeltek fel az akkor 19 éves énekesnőre, aki akkor úgy érezte, hogy nem neki való ez a világ és a rengeteg stressz. Most viszont elárulta, hogy fontolgatja a visszatérését.
Vágólapra másolva!

Kovácsovics Fruzsina elárulta, hogy mikor jutott el arra a pontra, hogy feladja a karrierjét. A fiatal énekesnő akkoriban nem bírta a hirtelen jött sikerrel járó nyomást és ezt a kemény világot.

A Csillag születik sikerei után éreztem, azt szeretném, hogy normális életem legyen. Akkor azt mondtam, vágjuk el, nem akarom ezt tovább csinálni" - emlékezett vissza a 32 éves Kovácsovics, aki elárulta, hogy mi váltotta ki nála ezt a reakciót.

Nyílt titok, mi folyik a színfalak mögött. Megalázó helyzetek, ki kivel kavar, hogyan, miként. Ez egy olyan téma, amiről sokan tudnak, mégis kimondatlan dolgok" - magyarázta Kovácsovics Fruzsina, aki akkoriban ezt nagyon nehezen viselte és nem akart a részese lenni.

Az énekesnő akkor úgy döntött, hogy megvárja, míg lejárnak a szerződései, majd nem vállal újabb felkéréseket. Akkoriban teljesen hátat is fordított a szakmának és óvónőként dolgozott tovább. Majd mégis hiányzott neki a zene, így gyerekdalokkal tért vissza, melyeket nagyon jól fogadott a közönség. Kovácsovics azóta is gyerekdalokat énekel és azokkal lép fel, óvónói állását már feladta közben, most pedig újra gondolkodik azon, hogy újra felnőtteknek énekeljen.

- mondta Kovácsovics Fruzsina, akit talán hamarosan újra lát a közönség a színpadon.

Kovácsovics Fruzsina ma már el tudja magát képzelni énekesnőként Forrás: Kovácsovics Fruzsina Instagram