További döbbenetes részleteket árult el Horányi Juli

Horányi Juli
Vágólapra másolva!
Nemrég bombaként robbant a hír, Horányi Juli állítja, lemásolták a videóklipjét. Az énekesnő részletesen elmagyarázta, miért gondolja, hogy Rúzsa Magdi alkotása kísértetiesen hasonlít az övére. Horányi Juli most újabb részletekbe avatta be a követőit.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő nemrég teljesen kiborult, egy videóban mondta el követőinek, hogy szerinte lemásolták a februárban megjelent klipjét.

- mondta a videójában, amire hamarosan reagált is Rúzsa Magdi.

A tiédben is van autó, meg visszapillantó (kb. 4 milliárd klipben van), no meg van benne láng (teljesen más megközelítésből) és sajnálatos módon valóban ugyanaz a ház – magyarázta a Megasztár felfedezettje, aki azóta ismét elmondta a véleményét.

Főleg úgy, hogy ennek nincsen megfelelő jogi alapja. Három darab hasonló hangulatú képkocka miatt nem lehet így nekiesni senkinek szerintem, főleg nem kollégák egymásnak. Ha ez így működne, én már az évek alatt nagyon-nagyon sok kollégát megvádolhattam volna, mert néha előfordul, hogy vannak hasonló hangulatú képkockák egy-egy videoklipben. Mindezek ellenére semmi harag nincs bennem Juli iránt. Biztos vagyok benne, hogy ő is átgondolta már ezt az egészet. Biztos, hogy ő is látja, hogy tetszik, nem tetszik, de valahol mégiscsak nekem esett" – mondta Rúzsa Magdi a TV2 Tények Plusz című műsorában.

Forrás: Horányi Juli, Instagram

Horányi Juli időközben ismét leszögezte, nem az énekesnőt hibáztatja a történtekért, de nagyon bántja az, ahogyan először reagált. Ennek ellenére továbbra is nagyon tiszteli őt.

Eredetileg én Lukács Lizával, a videó rendezőjével kötöttem szerződést, a gyártót pedig harmadik félként kerestük meg. A klipem teljes ötlete Liza fejéből pattant ki, ő találta meg a helyszínt is, ami Magdi videójában is szerepel. Ez azért különös, mivel az ingatlan akkori tulajdonosa az egyik támogatóm volt. Magyarul, ha mi nem forgattunk volna ott novemberben, akkor a gyártó cégnek sem lenne a helyszínhez kontaktja" – mondta az énekesnő a Borsnak.

A gyártónak ugyanis kötelessége lett volna szólni, ha már a mi helyszínünket ajánlja, hogy itt korábban forgott egy klip, de ez feltehetően nem történt meg... – folytatta az énekesnő. A Bors megkereste a Final Productionst, a gyártócég készítette ugyanis mindkét klipet. Nem nyilatkoztak. Időközben egyesek viszont azt állítják, több - a cég által gyártott - magyar klip hasonlít külföldi produkciókra, például az Azahriah és Manuel közös számához készített produkció Jean Dawson Power Freaks klipjéhez.