Teljesen megvakult Zámbó Jimmy súlyos beteg testvére

Zámbó Jimmy
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, Zámbó Jimmy legidősebb testvére, Zámbó György súlyos beteg, nagyon rossz egészségi állapotban van már évek óta. Kiderült, hogy súlyos cukorbeteg és két agyvérzést is kapott rövid időn belül. Akkor az orvosok meg tudták menteni az életét, de hamarosan elveszítette látását a cukorbetegsége következményeként. Édesanyjuk elvesztése is nagyon megviselte, most viszont rámosolyoghat a szerencse, ugyanis van remény, hogy visszakapja látását.
Vágólapra másolva!

Zámbó Árpy elmondásai szerint van esélye súlyos beteg testvérének arra, hogy javuljon az állapota, ami egy áldás lenne számára és a család számára is, akik nagyon aggódnak Zámbó György miatt. Két éve kezdett rohamosan romlani a férfi állapota, aki cukorbetegségéből kifolyólag másfél éve veszítette el a látását. Az énekes most elmondta, hogy nemrég valóságos csoda történt velük és nagyon bízik abban, hogy testvére állapota jobbra fordul.

"Húsvét előtt megműtötték a jobb szemét. A Honvédkórházban lemondtak róla, de szerencsére egy baráti segítséggel Szegeden találtunk egy orvost, aki vállalta a másfél órás operációt. Nem részletezte, hogy pontosan mit csinált vele, úgy tudom, valamilyen gázzal töltötték föl a szemét. Most 3-4 hetet kell várni a végleges eredményre, ez idő alatt felszívódik a gáz, amivel feltöltötte és 2 óránként csepegtetni kell a szemébe egy speciális szemcseppet.

- mondta Zámbó Árpy, aki nagyon bízik testvére felépülésében, mert nagyon megviseli a családot, hogy így kell látniuk őt.

Jöttek a betegségek, magas vérnyomás, cukorbetegség, hirtelen fogyás, aztán pedig az, hogy szinte egyik napról a másikra megvakult. Kerekesszékben kellett őt szállítani, mert annyira erőtlen. A felesége mindenben segít neki és a család is mellette áll. Reménykedünk benne, hogy látni fog és idővel újra a régi lesz" - magyarázta a Borsnak bizakodva Zámbó Árpy.

Zámbó Árpy TV2