Rendkívüli biztonsági intézkedések mellett énekelhet a pápának Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi
Vágólapra másolva!
Ferenc pápa magyarországi látogatása során a Papp László Budapest Sportarénában is megjelenik egy zenés rendezvényen, ahol Rúzsa Magdi lesz a fő fellépő. A különleges esemény természetesen rendkívüli biztonsági intézkedéseket is kíván.
Vágólapra másolva!

Ferenc pápa április 29-én a Papp László Budapest Sportarénában is tiszteletét teszi, ahol többek között a pápalátogatás hivatalos dala is felcsendül majd Szőcs Reni, Nagy Bogi, Szandi, Dolhai Attila és Dánielfy Gergő előadásában, de mások mellett Rúzsa Magdi fellépésére is lehet számítani.

Rúzsa Magdi Forrás: Rúzsa Magdi /Instagram

A Ripost arról ír, hogy a pápa biztonsága érdekében még a fellépőkkel szemben is rendkívüli intézkedéseket vezettek be: a színpadi technikát és a hangszereket például már napokkal a rendezvény előtt a helyszínre kell vinni, április 29-én ugyanis már csak egy kistáskát vihetnek magukkal az előadók.

"Természetesen a személyes holmikat is nagyon szigorú ellenőrzés alá vetik a belépéskor, a zsebeket ki kell üríteni, a kabátokat – ha hűvösebb az idő, és kell – le kell venni. Az ellenőrzés hasonlítani fog a reptereken tapasztalt átvizsgálásra... Éppen ezért a meghívottaknak és a fellépőknek is már órákkal az esemény előtt meg kell jelenniük" – írja a Ripost.