Majdnem meghalt szülés közben a magyar műsorvezető

Pintér Adrienn, Ada
Vágólapra másolva!
Dukai Regina nemrég a szüléséről beszélt. Első babáját nem természetes úton hozta világra, a császármetszés miatti bántásokkal kapcsolatban elmondta véleményét közösségi oldalán. Most Ada is megszólalt a témában. 
Vágólapra másolva!

Április a császármetszés hónapja, ennek apropóján mondta el véleményét Dukai Regina közösségi oldalán.

– kezdte a posztját, majd felsorolt jó pár bántó mondatot, amelyeket ő is megkapott, mintha kevesebbet érne, amiért nem természetes úton szült. "Rólam, számomra is meglepő módon, lepereg minden szüléssel, szoptatással kapcsolatos kritika és »nemakarokbeleszólni« tanács, de vajon az illető, aki felteszi ezeket a kérdéseket (legyünk jófejek, és tételezzük fel, hogy mindezt pusztán jóindulatból teszi), tisztában van vele, hogy milyen sérüléseket okozhat egy amúgy is érzelmileg felfokozott állapotban lévő Édesanyánál?" – írta az anyuka. Most Pintér Adrienn vagyis Ada szólalt meg a témában.

https://www.instagram.com/pinter_adrienn_ada_official/

És Freycinél is az volt, hogy alapvetően császár után most már támogatják sok esetben a természetes szülést, de nálunk megint elindult a vérnyomásom, és azt mondták, hogy tudva az előéletemet, nem kockáztatnak, hanem azonnal megműtenek" – mondta a Tények Plusznak Ada.