Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Meglepő, mivel foglalkozik mostantól Baukó Éva

Baukó Éva
Vágólapra másolva!
Elég volt, mostantól nem lesz megélhetési celeb Baukó Éva. A valóságshow szereplő ugyanis így hívja magát. Ha kell, még részt vesz műsorokban, de átvette a hatalmat megélhetése felett.
Vágólapra másolva!

Ingatlanügynök lett Baukó Éva. A szókimondó celeb úgy döntött, nem vár többet arra, hogy hívják műsorokba. Azt mondta, ez az élet, habár tele volt izgalmakkal és jó élményekkel, nem biztosított neki mindig százszázalékos megélhetést. Másfél éve, amikor lakást keresett, megtetszett neki ez a munka, és beiratkozott egy tanfolyamra.

Mindenki fiatal, agilis és nem a régi iskolát követjük. Használjuk a közösségi médiát, videókat készítünk, szóval korántsem monoton, inkább nagyon is kreatív meló. Ráadásul nagy hasznát veszem a kommunikációs készségemnek, amit a sok év tévézés alatt szedtem fel" – mondta a Ripostnak Baukó Éva, aki nemrég Cipruson süttette hasát.

Forrás: Baukó Éva Instagram

Persze az sem mellékes, hogy egy ilyen "leütés" után szabad szemmel is jól látható jutalékot kapok. Szóval volt mit ünnepelni és volt is miből – mondta büszkén a celeb, aki egyébként nem fordít teljesen hátat a tévézésnek. „Sokat köszönhetek azoknak a műsoroknak, amikben szerepeltem az elmúlt tizenhárom évben. Felsorolni is nehéz, mennyi lehetőséget kaptam, de akkor is „csak" egy megélhetési celeb voltam, vagyis úgy jöttek a bevételeim, ahogy a kutya kapja a vacsoráját. Vagy igen, vagy nem. Ez az, amire ráuntam és ez az, ami miatt váltottam" – magyarázta a celeb, aki már nem érdekel, mit írnak róla a kommentelők.

Már a szemem sem rebben, ha valaki ordenáré stílusban próbál oltogatni. Sőt, ha kedvem van, még válaszolok is ezeknek a szerencsétleneknek. Én tudom, hogy ki vagyok és azt is, hogy merre tart az életem és ez épp elég. Ismert ember vagyok és még biztosan fel-feltűnök majd a képernyőn, ha olyan ajánlatot kapok, ami szórakoztat, vagy tetszik. És ismert emberként tudomásul veszem, hogy vannak, akik szeretnek, és vannak, akik gyűlölnek."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről