Megdöbbentő dolgot mondott a Megasztár egykori énekese

palcsó caramel megasztár
A 2005. április 30-án készült felvételen Molnár Ferenc (Caramel, b) és Palcsó Tamás (j) versenyző a Megasztár című televíziós vetélkedő döntőjében, amelyet Budapesten a Papp László Sportarénában rendeztek
Vágólapra másolva!
Megszólalt a Megasztár második szériájának második helyezettje.
Vágólapra másolva!

Palcsó Tamás ma már nem csak a zenéléssel foglalkozik, több lábon áll, üzletei is vannak. A Megasztárt viszont bizonyára soha nem fogja kitörölni az emlékeiből.

– emlékezett vissza a tehetségkutató döntőjére a Palikék Világa by Manna adásában az énekes. Nem nyerte meg, Caramel vitte el a főnyereményt, amire Tamás így gondol vissza.

Lényegében erről. Nekem nagyon sokáig, a közelmúltig egy komoly nehézség volt, hogy egy saját ingatlant sikerüljön nagy nehezen összehozni. A szülőktől való különválás nehéz volt, laktam külön is albérletben, de az, hogy egy önálló lakásba kikerüljek, az nem volt egy egyszerű folyamat" – mesélte a zenész.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Úgy fogalmazott, elég naiv volt akkoriban és nem volt benne az, hogy nyernie kell. Caramellel mindig jó volt a viszonya, amikor találkoztak, megörültek egymásnak. Nemrég kapott az énekestől egy olyan felkérést, hogy szerepeljen a róla szóló színdarabban, amit az Arénában fognak bemutatni. Éppen ott, ahol annak idején a mindent eldöntő utolsó adás volt.