Különleges meglepetést talált ki Bódi Csabi a házassági évfordulóra - videó

Bódi Csabi
Vágólapra másolva!
Bódi Csabi és felesége, Gina 16 esztendővel ezelőtt házasodtak össze, és minden évben megünneplik az évfordulójukat. Az énekes idén különleges utazással lepte meg családját, csak exkluzív szállodákban éjszakáztak Dubaiban - írja a Bors.
Vágólapra másolva!

Bódi Csabi különleges meglepetéssel készült idén imádott hitvesének és a szerencsére bízta, hogyan alakuljon a következő bő egy hetük.

„Március 22-én ünnepeltük a 16. házassági évfordulónkat, ami kapcsán elvittem őt egy romantikus vacsorára. Ott és előtte is egy kis játékot találtam ki neki. Két papírra felírtam, hogy nyaralás külföldön, vagy látogatás anyukádéknál. Eldönthette a szerencsére bízva, hogy melyik legyen. A külföldi utazást húzta, utána pedig újabb két opció közül választhatott: kettesben vagy gyerekekkel együtt menjünk. Az utóbbira esett a választása, aminek mindketten nagyon örültünk – mondta az énekes és hozzátette, mindketten nagyon odafigyelnek arra, hogy a tűz, ami 16 éve fellobbant, töretlenül lobogjon. Csabi most egy luxusutazással lepte meg a családját.

@bodi_csabi#pusztuljonforyouba#bódicsabi#fyp#nekedbee#nekedbe#fpy#foryoupage#fp#holiday#pourtoi#perte#fürdich#foryou#szerelem#weddinganniversary#anniversary#love♬ original sound - @veresking67official

– magyarázta Csabi, ezt követően pedig az ott szerzett élményeikről is mesélt.

Az első útjuk Dubai egyik nevezetességéhez vezetett, a Pálma-szigetekre, ahol a Waldorf Astoriában szálltak meg.

„Itt 2 éjszakát töltöttünk, mert az eszméletlenül drága volt. Onnan átmentünk egy ötcsillagos Hilton szállodába, ahol szintén pár napig maradtunk. Főként csak pihentünk, süttettük a hasunkat a napon, társasoztunk, táncoltunk, énekeltünk, ettünk-ittunk. Az utolsó 2 éjszaka egy belvárosi szállodába mentünk, ahol nagyon különleges programokon vettünk részt. Ez most nem rólunk szólt, hanem inkább a családról” - mesélte Csabi, és azt is mondta, mivel nem először jártak Dubaiban, nem volt könnyű olyan elfoglaltságot találni, amit eddig még nem csináltak.

„Igazából a gyerekeknek szerettünk volna kedvezni. A világ legnagyobb akváriumában volt egy sellő show, azon belül befizethettem a kislányomat egy olyan programra, ahol felöltöztették sellőnek, sminkelték, befonták a haját, majd az akvárium mellé ülhetett és kommunikálhatott a sellővel. Nem úszhatott vele, mert ahhoz még túl kicsi, de nagyon jól érezte magát, a mai napig emlegeti” – mondta boldogan az énekes, aki kislánya után a fiának is különleges meglepetéssel készült.

– árulta el az énekes, aki nagyon boldog, hogy ilyen sok szép élménnyel lephette meg a családját.

A hazaérkezést követően nem tétlenkedett, másnap munkába állt, egy tévéfelvételre volt hivatalos, azóta pedig már láthatta is őt a közönsége a legutóbbi fellépésén.