Kitálalt vetélytársairól a Sztárban sztár győztese

Sztárban Sztár, 9. évad, döntő, 2023. 04. 09., TV2, showműsor
Vágólapra másolva!
Az összes eddigihez nem fogható Sztárban sztár döntőt láthattak a nézők, akik figyelemmel követték a show-műsort. A kilencedik évadban történelmet írtak a női előadók, ugyanis a végén három énekesnő között dőlt el a végeredmény, eddig nyolc éven át csak férfi előadók kerültek ki győztesként. Végül Gubik Petra kapta a legtöbb szavazatot a nézőktől, így ő emelhette magasba a trófeát. A győztes most megszólalt győzelméről és elárulta, hogy mit gondol a többi versenyzőről.
Vágólapra másolva!

Gubik Petra a győzelem pillanatában alig találta a szavakat és azt mondta, hogy kell egy kis idő számára, hogy átértékelje az elmúlt nyolc hetet. Nagyon hálás volt a nézők szeretetéért és támogatásáért és elismerte az egész mezőny és stáb teljesítményét is, hiszen hétről hétre komoly erőfeszítéseket tettek a siker érdekében.

A színész-énekesnő elárulta, hogy jó viszonyban volt szinte minden énekessel, de nehéz egy ilyen műsorban szoros barátságokat kialakítani, mivel minden héten kiesik valaki. Ezért is értelemszerű, hogy a legszorosabb kapcsolata a döntős énekesnőkkel, Oláh Ibolyával és Schoblocher Barbarával alakult ki, hiszen velük töltötte a legtöbb időt. Külön büszkeséggel tölti el, hogy Oláh Ibolya bizalmába fogadta, ugyanis ő nehezen enged közel magához bárkit is - írja a Blikk.

A három döntős énekesnő barátságot kötöttek egymással Fotó: Polyák Attila - Origo