Kiderült, miért ordibált Marics Peti Valkusz Milánnal a Sztárban sztár végén

Sztárban Sztár, tv2, 9. évad, hetedik élő adás, 7. adás, hetedik, adás, tv-műsor, műsor, show, műsor, 2023.04.02.
Vágólapra másolva!
Több meghökkentő fordulat is volt a műsor végén.
Vágólapra másolva!

Az április 2-i adás végén több furcsa dolog is történt a műsorban. Amikor Oláh Ibolyának szóltak, hogy ő nyerte a versenyt, úgy tűnt, nem is tudja, hol van épp. Később Valkusz Trap kapitányra mutogatott, jelezve, hogy azt szeretné, ha ő menne tovább. Amikor kiderült, hogy Valkusz a továbbjutó, semmiféle örömet nem mutatott, majd - látszólag összeomolva - megkérdezte Till Attilát, lemondhat-e Trap kapitány javára a döntőről. Erre Tillától egyértelmű "nem" volt a válasz.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Jóbarátja, a műsor zsűritagja, Marics Peti jól látta, mi megy végbe benne, hiszen 11 éves koruk óta elválaszthatatlan barátok, nem csak zenésztársak. Az ítész alig várta, hogy vége legyen az Sztárban Sztár adásának, már rohant is a stúdióban Valkusz Milánoz. Először megölelgette, majd ordítozni kellett vele, hogy szedje össze magát, ez egy ilyen műsor. Azt is próbálta megértetni vele, hogy semmit nem tehet és annak, hogy őt ennyire szeretik az emberek, annak örülni kell, még ha most nehéz is - írta a Ripost.

"Mindenki próbált vigasztalni, Peti is, ő ismer a legjobban nyilván, tudja milyen vagyok. De ezt magamban kell lerendezni! Nem vagyok jól! Persze ez nem jelenti azt, hogy feladom, de most szükségem van időre!" - mondta a Borsnak.