Kiderült, mi van most G.w.M és elhagyott élettársa, Nagy Melanie között

G.w.M és Nagy Melanie
G.w.M és Nagy Melanie
Vágólapra másolva!
Elég viharos körülmények között váltak el G.w.M és egykori párja, Nagy Melanie útjai, akit a szakítással és később is sokszor megalázott a rapper a nyilvánosság előtt. Tavaly év elején ismerte be Varga Márk, azaz G.w.M, hogy egy párt alkot Kulcsár Edinával, akit azóta feleségül is vett és hamarosan megszületik első gyerekük is. Bár Nagy Melanie és a rapper is mélyen hallgatnak egymásról, most egy közös ismerősük elárulta, mi van közöttük jelenleg.
Vágólapra másolva!

Rengeteg nyilvános vita és sárdobálás után először van béke G.w.M és gyerekei anyja, Nagy Melanie között, legalábbis a nyilvánosság előtt nem szidják egymást egy ideje. Legutóbb akkor keveredtek szóváltásba, amikor G.w.M az esküvője napján is exét szidta és alázta meg a Kulcsár Edinával közzétett fotójuk alatt.

Korábban is voltak közöttük nyilvános feszültségek, az is kiszivárgott, hogy a folyton az anyagi helyzetével hencegő rapper nem akar elegendő tartásdíjat fizetni gyerekei édesanyjának, így bíróságra is került az ügy, melynek végeredményéről azóta sem tudni.

Most egy közös ismerősük elárulta, hogy mi van az egykori szerelmesek között és valóban sikerült el félretenniük a nézeteltéréseiket.

A legutóbbi balhéjuk ugyanis odáig fajult, hogy már perrel fenyegették egymást, de az utolsó pillanatban sikerült megegyezniük. Most mindketten tartják magukat a megbeszéltekhez, azaz nem nyilatkoznak a másikról, nem ócsárolják egymást, élik a saját életüket" - kezdte az egykori pár közös ismerőse, aki úgy tudja, hogy ennek ellenére sem állnak szóba egymással.

Abban viszont mindketten egyetértenek, hogy az a legfontosabb, hogy a kislány és a kisfiú is békében nőjön fel" - zárta gondolatait a Ripostnak a neve elhallgatását kérő informátor.

G.w.M és Nagy Melanie Forrás: Life.hu