Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Két napig megállás nélkül bulizott Marics Peti és Valkusz Milán - fotó

Marics Peti, Valkusz Milán
Vágólapra másolva!
Nem volt könnyű dolga a két énekesnek, de nemcsak azért, mert egyikük versenyző, a másik zsűritag volt a Sztárban Sztár idei évadában - írta a Ripost. 
Vágólapra másolva!

Elképesztő hetek vannak a ValMar duó tagjai mögött, miután egyikük versenyzőként, másikuk ítészként szerepelt hétről hétre a Sztárban Sztárban. Valkusz Milán rengeteg munkát tett bele az átalakulásokba, egyre fáradtabb, egyre feszültebb lett, kétszer össze is omlott lelkileg élő adásban - írta a lap.

De Marics Peti élete sem egyszerű, mert a zsűribe egy párként kerültek Tóth Andival, de

mire véget ért a műsor, a kapcsolatnak is vége szakadt, nem kis botrányokkal.

Szóval a két tehetséges énekes vasárnap este bevetette magát a stábbuliba, ahová Milán a párjával érkezett, de a Ripost információi szerint már nélküle távozott.

Együtt érkezett a barátnőjével az énekes, de aztán egyszer csak ő Marics Petivel távozott és nem láttuk visszajönni - mondta az informátor a Ripost-nak. "A szép lány nem túl boldogan üldögélt Milán nélkül Nemazalánnyal és annak párjával, sajnáltam, hogy úgy otthagyták. A két srác nagyon jó kedvű volt, nem tudom, hova mehettek."

Wellhellos buli folytatás

Marics és Valkusz 11 éves koruk óta a legjobb barátok, mindent megbeszélnek egymással, mindenben támogatják egymást. Sokáig együtt is laktak, a legénylakásból Peti a műsor előtt költözött el, összebútorozott Tóth Andival. A hírek szerint

a szakítás után visszaköltözött Milánhoz.

Hogy ez igaz-e vagy sem, az egyelőre nem derült ki, de minden jel erre utal. Mindenesetre az biztos, hogy a stábbuli után sem álltak le a bulizással a fiúk, húsvét hétfőn már Fluor Tomitól jelentkeztek be éjfél körül, ahol a két duó tagjai együtt énekelték közös dalukat, a Pezsgőesőt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről