Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Így érzi magát életveszélyes balesete után Polgár Árpád

Polgár Árpád
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban megírtuk, február végén szenvedett súlyos fejsérülést a magyar üzletember, Polgár Árpád, akinek szerencséjére gyorsan érkezett a segítség és felesége lélekjelenléte is megmentette az életét. A balesetről akkor Polgár Tünde számolt be, aki azóta is mindenben támogatja férjét, hogy minél gyorsabban felépüljön.
Vágólapra másolva!

A Polgár házaspár jelenleg is Floridában tartózkodik, ahol Polgár Árpád balesete is történt. Felesége elmondásai alapján a medencéből kilépve elcsúszott és annyira beütötte a fejét, hogy koponyaűri vérömleny keletkezett az agyában és ha nem látják el időben, akár bele is halhatott volna.

Most egy videóban jelentkezett be, melyben elmondta, hogy érzi most magát és megköszönte a sok támogatást és aggódó üzenetet, ami nagyon sokat segített neki a gyógyulásban.

„Nagyon nagyon köszönöm azt a sok pozitív töltést és szeretetet, amit kaptam tőletek, azt gondolom, hogy enélkül nem ülhetnék itt most" - mondta a kocsi anyósülésén ülve Polgár Árpád, aki azt is hozzátette, hogy zavarja, hogy minden feleségére hárul az utóbbi időben. A műkereskedő arra is utalt, hogy új, flordiai otthonuk felújítását Polgár Tündének az ő segítsége nélkül kellett megoldania, de büszke rá, mert nagyon jól helyt állt, hiszen már készen is lettek a renoválással.

Azt mondják, ez teljesen rendben van, és mindenképpen az abszolút gyógyulás útján vagyok. Hála mindenkinek" - magyarázta, hogy jelenleg hol tart a gyógyulásban és bár türelmetlen, de örül, hogy gyorsan gyógyul és hamarosan visszatérhet a megszokott kerékvágásba.

A Polgár házaspár Forrás: Instagram/Polgár Tünde
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről