Dühösen nyilatkozott az ítélethirdetés után Lagzi Lajcsi

Lagzi Lajcsi
Vágólapra másolva!
Ahogy azt korábban megírtuk, ítéletet hirdetett a a Budapest Környéki Törvényszék Lagzi Lajcsi halasztási kérelméről, a másodfokú bíróság helybenhagyta az elsőfokú bíróság döntést, miszerint a zenésznek börtönbe kell vonulnia. Lagzi Lajcsi megszólalt az ítélethirdetés után, törvénysértésről és tisztességtelen eljárásról beszél, és elvileg még van pár terve, amivel próbálkozik megúszni a letöltendő börtönbüntetését.
Vágólapra másolva!

Lagzi Lajcsit tavaly év végén találták bűnösnek gáz-, víz- és áramlopás ügyében, ami miatt három és fél év letöltendő szabadságvesztés büntetést szabott ki rá a bíróság. Lagzi Lajcsi és ügyvédje azóta is trükközik azért, hogy a trombitás megússza a büntetést, de úgy látszik, hogy nem járnak sikerrel.

Lagzi Lajcsi eddig folyton rejtélyes betegségére hivatkozva próbálta elkerülni a börtönt, erre hivatkoztak korábbi kérelmükben, melyben szerették volna, ha az egészségi állapotát figyelembe véve elengedik a bevonulást. Úgy tűnik, hogy a másodfok nem talált semmilyen alapos indokot arra, hogy ne kelljen bevonulnia a zenésznek, aki nagyon felháborodott az újabb ítéleten.

"Az, hogy a másodfok ugyanúgy döntött, mint az első fok, mindenképp meglepő. Már csak azért is, mert most sem vizsgált meg engem senki, úgy hoztak döntést és ítéletet, hogy személyesen nem is találkoztak velem a döntéshozók.

És ezt nemcsak én állítom, hanem a beadványban az ügyvédem is. Hogy mikor kell bevonulnom a börtönbe, teljesen mindegy, mert hét éve ennek az ügynek a börtönében élek" - mondta a Blikknek Lagzi Lajcsi, aki az Alkotmánybírósághoz fordult ezekkel a meglátásaival.

A zenész azt is elárulta, hogy van még másik tervük ügyvédjével, amivel megpróbálja tovább húzni az időt a börtönbe vonulásával kapcsolatban.

"Abban olyan új információk és bizonyítékok szerepelnek, amelyek kiderítik majd az igazságot!" - mondta a perújítási kérelméről Lagzi Lajcsi, amihez még egy fontos iratra várnak, mielőtt beadják.

Lagzi Lajcsi és gyerekei Forrás: Galambos Lajos Instagram