Feladhatja karrierjét a népszerű mulatós sztár, Jolly

Jolly
Vágólapra másolva!
Sokan támadják Jollyt, azaz Tarcsi Zoltánt húsz évvel fiatalabb párja miatt, de őket egyáltalán nem zavarják a rosszindulatú megjegyzések. Többen úgy gondolják, hogy a mulatós zenész kora miatt ideje lenne családot alapítaniuk, de egyelőre több dolog is nehezíti számukra ezt a lépést. Most Jolly elárulta, hogy milyen terveik vannak a jövőre nézve és ez mennyiben befolyásolná a zenei karrierjét.
Vágólapra másolva!

Jolly és párja, Szuperák Barbara már négy éve alkotnak párt, de még nem alapítottak családot, viszont már szóba került náluk, hogy ki mire vágyik a közös jövőjüket illetően.

Ugyanis feladtam szegény páromnak a leckét... Az eljegyzésnek és persze az esküvőnek is álomszerűnek kell lennie!" - mondta Szuperák Barbara, akinek ez lenne az első házassága, ezért is szeretne valódi álomesküvőt. Továbbá ragaszkodik a hagyományokhoz is, hogy először a házasság, aztán jöhet a baba. A páros azt is elárulta, hogy abban is egyetértenek, hogy nem feltétlen itthon képzelik el a közös életüket.

Mindenesetre egyre többet rágódom ezen a kérdésen, mint ahogy Barbi is. És őszinte leszek, most úgy érzem, hogy előbb vagy utóbb meg fogjuk lépni" - mondta határozottan Tarcsi Zoltán, akinek azért is nehéz egy ilyen döntés, hiszen itt van a karrierje és a közönsége. A mulatós zenész azt is elárulta, hogy Spanyolország, Horvátország és Amerika is szóba került lehetséges célként, de még konkrét döntés nem született az ügyben.

Huszonhárom éve kezdtem, és azt érzem, elég volt. Persze nem hagynám abba a zenélést. Úgy képzelem, hogy évente lenne pár nagyobb bulim, illetve továbbra is írnék dalokat, gyártanám a klipeket" - idézi a Ripost Jollyt, aki a család mellett szeretne kevesebb időt a zenéléssel tölteni.

Jolly és Szuperák Barbara nagy áldozatokat hoznának a közös családért Forrás: Jolly/Instagram