Ezt tervezi a gyerekük születése után Kulcsár Edina és G.w.M

Kulcsár Edina, G.w.M
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, nemrég elárulta Kulcsár Edina és G.w.M, hogy milyen különleges nevet választottak születendő gyereküknek. Az egykori szépségkirálynő megadta a módját és számmisztikus segítségével született meg a döntés a kislány nevéről. Kulcsár Edina most követői kérdésére válaszolva elárulta azt is, hogy fél-e a szüléstől és azt is, hogy milyen terveik vannak a jövőre nézve.
Vágólapra másolva!

Kérdezz-feleleket tartott közösségi oldalán Kulcsár Edina, ahol követői kérdésére válaszolva elárulta, hogy tart-e a szüléstől.

„Nem, egy kicsit sem! Inkább izgatottan várom a nagy találkozást" - írta a hamarosan háromgyerekes édesanya, aki még mindig albérletben lakik új férjével, Varga Márkkal. A követői erre is rákérdeztek, hogy terveznek-e a baba születése után elköltözni jelenlegi otthonukból.

A házat régebben kipipáltam, és akkor jöttem rá, hogy ezek a dolgok nem minden esetben adják meg azt, amit az ember remél tőlük. Szeretek itt lakni, ami most az otthonunkként szolgál, de most is vannak kitűzött célok, amikért nap mint nap teszünk. Nem azért, mert nekem jobb lenne egy kertes házban, hanem azért, mert ezzel a gyerekeknek és a családnak még több közös élményt tudunk biztosítani, és mi már mindent csak miattuk csinálunk. A gyerekeket sem zavarja, ők is alkalmazkodók. Reggelente kukásautókat és buszokat nézünk innen fentről, csodáljuk a naplementét, plusz liftezünk minden egyes nap, amit imádnak" - magyarázta Kulcsár Edina, hogy miért lakásban élnek és közben utalgatott a Csutival közös álomotthonukra is, melyben tönkre ment a házasságuk.

Kulcsár Edina és G.w.M TV2