Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Szikora Róbert elmondta a véleményét Tóth Andinak

Szikora Róbert
Vágólapra másolva!
Mint korábban írtuk, Tóth Andi úgy döntött, visszavonul az énekléstől és nem folytatja tovább a zenei karrierjét. Bár valószínű, hogy nem fog végleg eltűnni, ugyanis nemrég a Sztárban sztár kilencedik évadában zsűrizett, továbbá színésznőként is bontogatja szárnyait, de elsősorban énekesnőként tartja számon a közönség. Szikora Róbert fedezte fel őt egy 2014-es tehetségkutatóban, azóta is tartja a kapcsolatot egykori mentoráltjával. Épp ezért döntött úgy, hogy nem hagyja szó nélkül a történteket és beszél Tóth Andival.
Vágólapra másolva!

Korábban is véleményezte Szikora Róbert Tóth Andi visszavonulásának hírét, akkor megígérte, hogy nem hagyja magára és megpróbálja jobb belátásra téríteni őt. Azóta már találkozott vele személyesen is és elbeszélgettek arról, hogy miért jutott erre a döntésre.

Szikora Róbert Fotó: Csudai Sándor - Origo

Amikor hasonló korban voltam, mint ő, én egyetlen pillanatra sem akartam feladni, hiszen az ember nem csupán magáért dolgozik, hanem a közönségért is" - kezdte az R-GO énekese, aki szerint egy felfelé ívelő karrier kezdetén nem lenne szabad eltaszítania a közönségét.

Akármihez nyúl, az arannyá válik! Amellett, hogy énekel és dalokat ír, prímán táncol, rajzol, zsűrizik, színpadon, sorozatokban játszik. Mivel művészlélek, minden százszor érzékenyebben érinti. Egy hétköznapi ember gonosz kommnetje is le tudja taglózni az embert, pedig ezt nemhogy komolyan venni, elolvasni sem volna szabad. Szomorú, hogy egy ilyen széplelkű és tehetséges kislányt, mint Andi meg tudnak mérgezni a rosszindulatú emberek" - idézi Szikora szavait a Bors arról, hogy miért döntött Tóth Andi a visszavonulás mellett és mi az oka annak, hogy idáig jutott a tehetséges énekesnő.

Tóth Andi a bejelentése óta ki is adta az utolsó albumát Last album címmel, melyen az utolsó, már megírt és felvett dalai hallhatók. Az énekesnő úgy érezte, hogy nem értékelik eléggé az énekesi munkáját és ezért nem fog hiányozni igazán a közönségnek. Sokan nem veszik komolyan a döntését és azt gondolják, hogy hamarosan meggondolja magát, most egyelőre viszont nagyon határozott a karrierje végét illetően.

Tóth Andi a Hazatalálsz című sorozatban egy feltörekvő énekesnőt alakít Forrás: TV2
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről