Először nyerheti női előadó a Sztárban Sztárt

Sztárban Sztár, tv2, 9. évad, hetedik élő adás, 7. adás, hetedik, adás, tv-műsor, műsor, show, műsor, 2023.04.02.
Vágólapra másolva!
Komoly esély van rá, hogy soha nem látott módon, egy női előadó nyerje meg a TV2 show-ját vasárnap este. Eddig erre a produkció kilenc évada során egyszer sem volt erre példa.
Vágólapra másolva!

Múlt vasárnap este négy énekes, Gubik Petra, Oláh Ibolya, Schlobocher Barbara és egy szem férfiúként a VALMAR énekese, Valkusz Milán jutott el a döntőig.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Korábban csak férfiak győztek. Az első Sztárban Sztárt, 2013-ban Bereczki Zoltán nyerte, aki ezután több évadon át a zsűri székében is helyet foglalhatott. Utána sorban Pál Dénes, Gáspár Laci, Veréb Tomi, Horváth Tamás és Freddie nyerték a műsort. Ezután majdnem megszakadt a sor, ám Tóth Andit legyűrve, végül Szabó Ádám vitte el a prímet 2020-ban. A nyolcadik évad egy évvel később indult, győztese szintén férfi: Vavra Bence lett.

Ez most megváltozhat a hétvégén, hiszen a döntő adásba négyen jutottak be: abból három hölgy. Így most van rá a legnagyobb esély, hogy végre egy nő is elnyerhesse a Magyarország legsokoldalúbb előadója címet - írja a Bors

A témában Horányi Juli is kifejtette a vélemémyét, egy videóban üzent.

– kezdte az énekesnő.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Nézd meg a YouTube felkapottak listáját, a leghallgatottabb Spotify Playlisteket, nincsenek szóló női előadók. Az utóbbi időben, pár hónapban ennek már a média is figyelmet adott, és több platformon is hangot adhattam a véleményemnek a problémával kapcsolatban. Igen is probléma, akármennyire is nem hisztek nekem!

@horanyijuli Történelmi pillanat! #horanyijuli#nokentazeneiparban#sztarbansztar#magyarzene#nekedbeeeeeee♬ eredeti hang - Horányi Juli