Eljegyezték a Stranger Things fiatal színésznőjét - kép

26th Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals Horizontal
British actress Millie Bobby Brown arrives for the 26th Annual Screen Actors Guild Awards at the Shrine Auditorium in Los Angeles on January 19, 2020. (Photo by Frederic J. Brown / AFP)
Vágólapra másolva!
Korábban már keringtek pletykák a fiatal párról, hogy jegyben járnak, de mindeddig nem erősítették meg a hírt. Most Millie Bobby Brown, a Stranger Things fiatal színésznője megosztott egy közös fotót, melyen jól látszik, hogy hatalmas gyémántgyűrűvel kérték meg a kezét.
Vágólapra másolva!

Millie Bobby Brown és a híres rocksztár, Jon Bon Jovi fia, Jake Bongiovi már 2021 óta alkotnak egy párt, bár kapcsolatukat eleinte titkolták és azt mondták, hogy csak barátok. Nem sok idő kellett ahhoz, hogy felvállalják a szerelmüket, azóta is elválaszthatatlanok a fiatalok.

Bár korábban már pletykálták, hogy eljegyezhették a fiatal színésznőt, eddig ők nem reagáltak a híresztelésekre. Most hirtelen a semmiből tették közzé a szerelmes bejegyzést, amelyben elég sejtelmesen fogalmaz Millie Bobby Brown, de lényegében azt írja, hogy már három nyarat együtt töltöttek és a hátralévőkett is pont így szeretné eltölteni.

A fotón a 20 éves fiú és a 19 éves színésznő is boldogan mosolyognak és ölelik egymást, de diszkréten látható a hatalmas gyémángyűrű is, amivel jelzik, hogy eljegyzés történt. Bár semmi konkrétumot nem árultak el azóta sem, máris rengetegen gratuláltak a boldogságukhoz.