Újabb részleteket árult el közelgő esküvőjéről Hódi Pamela

Hódi Pamela
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban már írtuk, Hódi Pamela elárulta, hogy évek óta szívfájdalma, hogy annak idején nem a megfelelő körülmények között házasodott össze férjével, Tóth Bencével. Hódi azóta is álmodozik a nagy napról, ugyanis megbeszélték, hogy bepótolják a bulit és megtartják az álomesküvőt is. A modell most újabb részleteket árult el, mit terveznek a nagy napra.
Vágólapra másolva!

Hódi Pamela és második férje, Tóth Bence kényszerhelyzetben házasodtak össze, ugyanis a modell épp várandós volt közös kislányukkal, aki miatt fontosnak tartották a mennyegzőt. Ezen nehezített, hogy éppen szigorú szabályozások voltak érvényben a Covid miatt, így csak szűk körben tarthatták meg az esküvőt.

Hódit azóta is bántja a történtek és mindenképp szeretné, ha tartanák magukat az eredeti tervhez, hogy bepótolják a lakodalmat, melyen már mindenki részt vehet, akivel ünnepelni szeretnének. A kétgyerekes édesanya elárulta, hogy mikor tervezik az esküvőt és hogyan készül a nagy napra.

Bencének nincs hiányérzete, ő elégedett ezzel az esküvővel, ami volt nekünk. Hát, én nem... Gyerekkoromban is azt éreztem, hogy nagyon szeretnék templomi esküvőt, habos ruhában bemenni a fátylammal, úgy, hogy anyukám bekísér vagy a papám" - idézi a Blikk Hódi Pamelát, aki nem enged abból, hogy igazi álomesküvőjük legyen.

Még nem feszülök rá a szervezésre, de szeretnék melót tenni bele. Le van mentve egy csomó ruha, ami tetszik. Én hármat szeretnék, mind a három más stílusú legyen" - magyarázta Hódi Pamela, akinek Tóth Bence megígérte, hogy újra elveszi. Bár még három év van hátra, Hódi előre tervez és már konkrét elképzelései vannak: mulatós zene lesz és minimum 120 főre számít.

Hódi Pamela és férje, Tóth Bence Forrás: instagram/hodipamela