Most sem hagyta szó nélkül G.w.M kritikáját Nagy Mealnie

Nagy Melanie, G.w.M exe
Vágólapra másolva!
Folytatódik a nyilvános vita G.w.M és volt felesége, Nagy Melanie között, szinte már követhetetlen tempóban sértegetik egymást a közösségi oldalaikon. A szurkálódást a rapper kezdte, aki múlt hétvégén kötött házasságot Kulcsár Edinával, melyről egy fotót is közzétettek, ami alatt volt feleségét is megemlítette.
Vágólapra másolva!

Egyre kezd eldurvulni a vita az egykori házaspár között, akik lassan már maguk sem tudják, hogy miért szidják egymást nyilvánosan. G.w.M valóban belegázolt Nagy Melanie-ba anyaként és nőként is, valamint hazugnak nevezte és megkérdőjelezte a nő állítólagos végzettségeit.

A kétgyerekes anya próbál visszafogottan reagálni, egyedül a volt férjétől kapott autót hirdette meg hirtelen felindulásból, melyhez egy humoros szöveget fogalmazott, amelyben G.w.M-et és új feleségét is sértegette. A hirdetés úgy tűnik elérte a célját, ugyanis nagyon felbosszantotta a rappert, aki újabb hosszas kommentárban szidta Nagy Melanie-t.

Az öcsém adott 20 ezer forintot, úgy kezdtem újra. Szerinted hol van minden, ha nem nálam? Szépen lassan, de kiforrja magát itt minden. Nem kell őt sajnálni. Milliomos asszony!" - reagált G.w.M volt felesége hirdetésére, miközben annak anyagi helyzetét firtatta.

Nagy Melanie sem hagyta szó nélkül az újabb kritikát, de ő már szeretné lezárni a kettőjük között zajló vitát.

- idézi a Bors Nagy Melanie szavait.