Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Kitálalt Curtis exe a rapperről, aki többször is csúnyán átverte őt

Curtis, Széki Attila
Vágólapra másolva!
Curtis volt párja úgy döntött, elmeséli mi történt közötte és a rapper között valójában. A nő azt is elmondta, hogy már nincs közöttük rossz viszony, de akkoriban nagyon rosszul élte meg, hogy Curtis átverte és többször is megcsalta őt.
Vágólapra másolva!

Krausz Dominika körülbelül tíz évvel ezelőtt ismerkedett össze az újpesti rapperrel, aki akkoriban hagyta abba a sportkarrierjét és kezdett komolyabban a zenélésbe, ami elhozta neki a valódi sikereket. A nő elmondta, hogy valósznűleg az időzítés volt nagyon rossz kettejüknek, mert Curtis a hirtelen jött siker miatt nem tudta jól kezelni, hogy van egy kapcsolata.

Az első nagy szerelmem volt Curtis, akivel öt év korkülönbség volt köztünk. Ő akkor hagyta abba a futballkarrierjét és elkezdett rapperként megjelenni a köztudatban" - idézi a Bors Krausz Dominika szavait, akinek nagyon fájt akkoriban, ami történt közöttük.

Curtis, azaz Széki Attila akkoriban még csak 23 éves volt és rajongtak érte a fiatal lányok, akiket egyáltalán nem zavart a rapper barátnőjének jelenléte sem, hogy arcpirtó kérésekkel bombázzák a rappert, aki fürdőzött a népszerűségben.

Amikor vége lett, rohantak oda hozzá, hogy írja alá a... itt-ott-amott"- emlékezett vissza Krausz Dominika, akinek végül valóra vált a félelme, Curtis megcsalta őt több alkalommal is a kétéves kapcsolatuk idején. A nő klasszikus módon leplezte le párját, ugyanis átnézte telefonját, így mindenre fény derült.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről