Így vágott vissza volt feleségének Árpa Attila

Árpa Attila
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban írtuk, Árpa Attila volt felesége nemrég kitálalt Palik László műsorában arról, milyen volt a házassága a színésszel és közös gyerekükről is mesélt. Most Árpa Attila is megszólalt a volt feleségéről és egyáltalán nem kímélte, amikor szóba került.
Vágólapra másolva!

Egyelőre nem tudni, hogy milyen nézeteltérés lehet a volt házaspár között, amiért most egyfajta sárdobálás kezdődött el kettejük között, hiszen már 2016-ban elváltak. A színésznek és az egykori modellnek a 11 év házassága alatt született egy közös kislánya, Amira, aki már kirepült a családi fészekből és jelenleg kollégiumban lakik, édesapja nagyon büszke rá, szerinte rá hasonlít leginkább.

"Amirát az alkotás, a rajzolás, a design, az animáció érdekli, hiszen ezt is tanulja az iskolában, amiért elköltözött otthonról.

- fogalmazta meg a burkolt sértést Árpa Attila, aki ezzel volt felesége vállalkozását kritizálta.

Egyébként kislányára nagyon büszke és boldog, hogy az ő nyomdokaiba léphet. Leginkább az animék világa érdekli, szeret rajzolni és videókat készíteni. Apja szívesen segít Amirának a feladataiban, bár elmondása szerint nem igazán kéri a segítségét és a véleményét, mivel szereti a saját elképzeléseit megvalósítani.

Árpa szerint egyre nagyobb a generációs szakadék a szülők és gyerekeik között és bár szívesen egyengetné lánya útját, nem mindig értik meg egymás szándékait.

Hiszen én azt látom, hogy a generációk között egyre inkább csak tágul a szakadék, és mi már tényleg nem értjük azt a fajta humort, amin ők nevetnek, vagy használnak a filmjeikben. A minap is elmesélt nekem egy vicces történetet, videót is mutatott hozzá, és esküszöm nem értettem, mi a poén" - magyarázta a Borsnak az egykori Nagy Ő, aki elárulta, hogy lánya kedvéért vissza tud venni a tempóból és ha közösen dolgoznak, ő inkább csendben segíti Amirát, de nem szól bele a dolgokba, hacsak ő nem kéri ki az apja konkrét véleményét.