Így köszöntik a nőket a sztárok: Korda György, Kozsó és Katus Attila is üzent

Korda György
Vágólapra másolva!
Különféle módokon kedveskedtek követőiknek a sztárok nőnap alkalmából.
Vágólapra másolva!

Magyarországon 1948 óta ünneplik a nemzetközi nőnapot, ami a női egyenjogúság és a nők emberi jogainak napja. Ilyenkor a férfiak igyekeznek kedveskedni a nőknek, egy szép virággal, csokival vagy valami más meglepetéssel készülnek. A sztároknak is fontos, hogy kifejezzék figyelmüket nőtársaik felé.

Korda György

Korda György nem fukarkodik a bókokkal, feleségének, Balázs Klárinak minden nap tudtára adja, mennyire különleges.

Fotó: Talán Csaba

„44 éve vagyunk házasok, de minden nap bókoltam neki ezalatt. A hölgyek ünnepnapja egy kiemelt nap, már azt sem tudom, mivel kedveskedjek a feleségemnek: a virág elhervad, a vacsora elfogy. Így azt találtam ki, hogy idén ezen a napon még többször elmondom Klárikának, hogy mennyire szép, mint máskor" – mondta az énekes a Borsnak, hozzátette, ő minden nap megünnepli a nőket. „Gondoljunk csak bele, a nők mennyi mindent tesznek értünk, férfiakért:

Klárika egy igazi társ, minden férfinak ilyen feleséget kívánok, mint Klárika" – zárta az énekes, hozzátette, ezekkel a sorokkal kíván minden nőnek boldog nőnapot.

Katus Attila

Nem feledkezett meg a nőkről Katus Attila sem. A népszerű aerobikedző sportos ajándékkal lepte meg követőit. „Sziasztok! Sok szeretettel kívánok minden kedves Hölgy követőmnek nagyon boldog Nőnapot! Ajándékként fogadjátok tőlem szeretettel az egyik Madeirán forgatott Best Body Aerobik edzésemet" – írta közösségi oldalán a sportoló.

Ganxsta Zolee

Ganxsta Zolee egy párjával közös fotót tett ki Instagram oldalára. Röviden üzent követőinek: "Isten éltessen minden kiscsajt, nőcit és nagyit" – írta a rapper, akinek egyébként névnapja van.

A cikk folytatásáért lapozzon!