Folytatódik a háború: reagált a sértésekre G.w.M exe

G.w.M és Nagy Melanie
G.w.M és Nagy Melanie
Vágólapra másolva!
G.w.M exe, Nagy Melanie reagált arra, hogy a rapper kommentáradatban sértegette, hazugnak nevezte, megkérdőjelezte a végzettségét.
Vágólapra másolva!

"A gyermekeim érdekeit tartom szem előtt, nem szeretnék belefolyni ebbe a sárdobálásba" – mondta nemrég Nagy Melanie, de aztán mégis nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy a gyerekei apja, G.w.M elkezdte őt szidni kommentekben a Kulcsár Edinával közös esküvői fotójuk alatt.

Nagy Melanie Nagy Melanie, Instagram

"Elgondolkodtató, hogy valaki élete legszebb napján, az esküvői fotója alatt az exét mocskolja, de ez már legyen az ő gondjuk" – idézte a Ripost Nagy Melanie-t, aki aztán azt is cáfolta, hogy "milliomos asszony" lenne, G.w.M otthagyta volna neki minden pénzét.

"Az sem igaz, hogy több 100 millió forintot, Porschét vagy Mercedest hagyott nekem. Ez nem igaz, és egyébként sem tartozik a nagy nyilvánosságra. Aláírom, hogy a mai világban az már luxusnak számít, hogy étkezünk, meleg lakásban fekszünk, meleg lakásban kelünk, van egy autónk. Én egyébként megveregetem a vállam azért, mert mindezt tudom biztosítani a gyerekeimnek" – mondta.

G.w.M Forrás: TV2

"A diplomaosztómon ott volt ő is, a nevelőapukája is, és még egy csokor virágot is kaptam. Nem tudom, hogy mit gondolt, vajon mit csinál talárban és fehér kesztyűben az a sok fel-alá szaladgáló, kezet fogó diák? Lehet, azt gondolta, hogy jelmezbálban vagyunk" – tette hozzá arra reagálva, hogy G.w.M diplomás titkosügynöknek nevezte, megkérdőjelezte a végzettségét.