Új krimisorozat a Dunán: CELLA – letöltendő élet

Cella - Letöltendő élet
Vágólapra másolva!
Vajon mi lenne, ha a falak mesélni tudnának? Ezzel a gondolattal játszik a Nemzeti Filmintézet támogatásával készült Cella - Letöltendő élet című, 8 külön epizódból álló sorozat alkotói csapata. A Megafilm Service izgalmakban és meghökkentő történetekben bővelkedő heti krimisorozatának első része március 20-án látható a Dunán olyan színészekkel, mint Jászberényi Gábor, Járó Zsuzsa, Réti Adrienn, Szamosi Zsófia, Rátóti Zoltán, Trokán Péter és Balázs Andrea.
Vágólapra másolva!

Az antológiasorozat forgatókönyveit Horváth András Dezső, Vörös András, Várkonyi Zoltán és Veres Attila írta. Minél szűkebb térben játszódik egy történet, annál jobban kiéleződnek benne az emberi konfliktusok.

"Ebben a cellában rendkívül különböző karakterek kerülnek egymás mellé. Akad köztük éterien tiszta és végtelenül aljas is. De az izgalmas kérdés nem az, hogy ki győz a végén, a jó vagy a rossz, hanem az, hogy mit tanulnak egymástól. Mert a szabadságra minden ember vágyik, de ebből a cellából csak az szabadulhat, aki szembenéz önmagával. A saját tisztaságával és a saját aljasságával is."– árulta el Horváth András Dezső.

A történetek nem csupán fordulatokban és izgalmakban bővelkednek, de remek színészi alakításokban is.

Valamennyi epizódot Csillag Mano rendezte, aki eddig főként vágóként volt hivatott arra, hogy egy-egy filmnyi történetet összerakjon, mint egy jól működő puzzle-t, most pedig 8 külön történetet kellett egyetlen sorozattá gyúrnia.

A krimiantológia 2023. március 20-án debütál a Dunán.

A különböző epizódok 8 héten át, minden hétfőn, a Kék fény után láthatók.

Március közepétől 8 mini-krimit: bűnöket, bűnösöket és a bűnhődést láthatnak az érdeklődők minden hétfőn a Dunán. Forrás: Megafilm