Több milliót nyert Szulák Andrea

Szulák Andrea: " A türelmetlenségem időnként nagyon tudott kínozni"
Vágólapra másolva!
A Szerencsekerékben nemrég Szulák Andrea volt a sztárvendég, aki végig nagyon ügyesen taktikázott, több nyereménnyel is gazdagodott a műsor ideje alatt. A végén nagy izgalmakkal nézett szembe, ugyanis neki kellett válaszolni a mindent eldöntő, húsz másodperces kérdésére.
Vágólapra másolva!

Nagyon izgalmas játékot játszott Szulák Andrea, aki tudta fokozni a nézőkben is a feszültséget taktikájával. A színésznő már akkor nagyon boldog volt, amikor a második körben egy konyhai eszközt nyert. Az utolsó fordulóban szerencsésen elkerülte a csődöt, a cserét és a felezést is, végül ő indulhatott a fődíjért.

Az utolsó feladvány megfejtéséért 1 millió 985 ezer forintot ajánlottak fel neki, mivel ennyit gyűjtött össze az addigi játék során. A végjáték feladványától elsőre megijedt a színésznő, majd amikor megkapta a segítő betűket megnyugodott, ugyanis rájött, hogy mi a megfejtés, amit sikerült neki a húsz másodperces kereten belül megmondania.

Ekkor Kasza Tibi közölte Szulákkal, hogy van még egy boríték is, amivel szintén szerencséjére egymillió forintot vihetett haza pluszban, így majdnem hárommillióval távozott a játékból.