Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Rendkívüli műsorváltozást jelentett be az egyik magyar tévécsatorna

Dunai Tamás, színész, színművész, elhunyt, meghalt
Budapest, 2019. szeptember 4. Dunai Tamás Jászai Mari-díjas színművész, érdemes és kiváló művész a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának SZOP stúdiójában. A műsorban a meghívott vendégek Cseke Péter Jászai Mari-díjas színész, rendező, színházigazgató, egyetemi tanár és felesége, Sára Bernadette színésznő munkásságát, életpályáját elevenítik fel. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
Hetvenhárom éves korában meghalt Dunai Tamás, Jászai Mari-díjas színművész, érdemes és kiváló művész. Az M5 több műsorában is a magyar kulturális élet meghatározó alakja előtt tiszteleg.
Vágólapra másolva!

Rendkívüli műsorváltozással adózik Dunai Tamás emlékének február 24-én a közmédia kulturális csatornája. A színművész nevéhez mintegy fél évszázados pályafutása alatt megannyi emlékezetes színházi szerep, tucatnyi film- és televíziós alakítás köthető.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

Az M5 kulturális csatorna a Hogy volt?! című műsor korábbi epizódját adja 15:05-től, amelyben Dunai Tamás felidézi, hogyan szólította meg ifjú bölcsészhallgatóként a színjátszás, és miért lett a kedvenc közege a színpad. A csatorna esti magazinműsorában, a 18 órakor kezdődő Librettóban szintén Dunai Tamásra emlékeznek pályatársával és barátjával, Mikó István színművésszel.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről