Nincs esély a világhírű színész felépülésére, lekapcsolhatják a gépekről

"The Red Road" Portraits - 2014 Sundance Film Festival GettyImageRank3 VERTICAL Studio Shot USA Utah Park City - Utah Movie MCDONALD'S ACTOR PORTRAIT Film Industry Arts Culture and Entertainment Sundance Film Festival Celebrities Tom Sizemore McCafé The L
PARK CITY, UT - JANUARY 17: Actor Tom Sizemore poses for a portrait during the 2014 Sundance Film Festival at the Getty Images Portrait Studio at the Village At The Lift Presented By McDonald's McCafe on January 17, 2014 in Park City, Utah. Larry Busacca/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az orvosok szerint nincs esély Tom Sizemore felépülésére, azt tanácsolták a családnak, hogy kapcsolják le a gépekről.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, egy agyi aneurizma után válságos állapotban került kórházba a Ryan közlegény megmentése és A Sólyom végveszélyben sztárja, a több mint kétszáz filmben látott Tom Sizemore.

Tom Sizemore Forrás: AFP/2014 Getty Images/Larry Busacca

A színész sajtósa azóta úgy nyilatkozott a CNN-nek, hogy az orvosok nem látnak esélyt Sizemore felépülésére. "Az orvosok közölték a családdal, hogy nincs remény, és azt ajánlották, hogy hozzák meg az életvégi döntéseket" – áll a közleményben.

A család jelenleg tanácskozik arról, hogy lekapcsolják-e a gépekről a 61 éves Sizemore-t, a döntésükről elvileg szerdán adnak ki közleményt.