Fekete Vonat-botrány: Mohamed Fatima szégyelli volt zenésztársai viselkedését

Mohamed Fatima
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban írtuk, újabb koncertbotrányba keveredett a Fekete Vonat egyik tagja, Fehér Tibor "Beat", akinek több érdeklődő is kifizette a meghirdetett online koncertjét, ami végül elmaradt. A zenész semmilyen magyarázattal nem szolgált az eset óta, az átvert hallgatóság egyre dühösebb emiatt. Most Mohamed Fatima úgy döntött, megszólal az eset kapcsán és megdöbbentő nyilatkozatot tett közzé a közösségi oldalán. 
Vágólapra másolva!

A Fekete Vonat januári Aréna-koncertje után az a hír járta, hogy Mohamed Fatima és Beat együtt folytatják a zenélést, majd erről a tervről hamar letettek és azóta sem hozták szóba, hogy van-e közös jövőjük duóként.

Valószínűleg Mohamed Fatima már teljesen letett erről az ötletről, miután megtudta, hogy egykori zenésztársa újabb botrányba keveredett a közelmúltban. A legutóbbi bejegyzésében sejtelmesen fogalmazott az esetről, de egyértelmű, hogy a Beattel történtek miatt fejtette ki a véleményét, miszerint elhatárolódik egykori zenésztársai jövőbeli tetteitől.

"Mint látjátok, teljesen elhatárolódtam az elmúlt időszakban a médiától, és ha esetleg, bárhol azt olvassátok, hogy Fatima ezt, meg azt nyilatkozta, AZ NEM IGAZ!

Így folytatom tovább a saját utamat!
Amikor azt írják, hogy én választottam az ismertséget, akkor is tévednek, mert 15 évesen, nem nagyon van az embernek választási lehetősége, úgyhogy ha felnőtt fejjel lehetne választanom, én ezt az életet soha nem választanám! Nagyon szerettem énekelni, de mindig találtak bennem valami más fogni valót, mert soha nem a zeném volt a fontos, hanem az, hogy épp hol vagyok és mit csinálok! De ennek vége, mert felnőttem, felébredtem ebből a hamis álomból, és beszéljen helyettem a zene..." - kezdte a bejegyzésben Mohamed Fatima, aki végül egy idézettel zárta a gondolatait.