Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Méregdrága gyógyszer mentené meg a a Família Kft. sztárjának lábát

Baranyi László
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, a Família Kft. című sorozat színésze, Baranyi László két évvel ezelőtt a koronavírus miatt került kórházba, azóta folyamatosan gondok vannak az egészségével. Már többször is elesett, melynek következtében súlyosan károsodtak a végtagjai. Azóta beletörődött, hogy már sosem lesz a régi, most orvosa közölte vele, hogy mire számíthat a továbbiakban.
Vágólapra másolva!

A 95 éves Baranyi László már jobban érzi magát, viszont a térdével folyamatosan szenved, mely valószínűleg szerepet játszik az utóbbi időben történt baleseteiben is. A színész ezek ellenére a mai napig dolgozik és nem is tervezi még a visszavonulást, de orvosától nem kapott túl kedvező híreket, aki térdprotézis beültetését javasolta neki, de Baranyi már nem akarja vállalni a bonyolult beavatkozást az életkorára való tekintettel.

"Zöldkagyló kapszulát szedek, kíváncsi vagyok, hogy ez segít-e valamit. Dzsupin Ibike férje szintén a lábával szenvedett, nemrég azért hívott fel, hogy megvan a megoldás. Szingapúrból kell megrendelni azt a gyógyszert, ami neki is segített. Ő már guggol, futballozik fájdalom nélkül. Azt mondta, hogy szellemileg is felfrissült tőle.

Több mint ötven éve vagyok egy bank ügyfele, pont annyi hitelem van, mint amennyit ki kellene fizetnem rá. Nem akarok senkitől sem segítséget kérni, mint mindent ezt is megoldom magam, majd havonta ötvenezrével levonják" - árulta el a Borsnak Baranyi László, aki úgy tűnik, hogy mégis talált megoldást az állapotának javítására.

Baranyi László Forrás: József Attila Színház
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről