Megrázó részletek Kárászy Szilvia haláláról

Kárászy Szilvia
Vágólapra másolva!
Mint azt megírtuk, öt évvel Tahi Tóth László elvesztése után szerdán meghalt Kárászy Szilvia, Tahi Tóth László színművész özvegye. A Blikk úgy tudja, Indiában és itthon is próbáltak segíteni Kárászy Szilvián, de a zongoraművész sokáig nem engedte, hogy megoperálják.
Vágólapra másolva!

Hosszú hónapokon át küzdött a betegségével Kárászy Szilvia. A sors tragédiája, hogy éppen akkor tudta meg a szörnyű diagnózist, amikor már kezdett talpra állni a sokkból, amelyet imnádott férje, a népszerű színművész, Tahi Tóth László elvesztése okozott számára - írta a lap.

Szilvinek nagy tervei voltak, a halála előtt Amerikában szeretett volna koncertet adni, de erre már nem kerülhetett sor

- mondta el a Blikknek Tahi Tóth Gábor, a zongoraművésznő sógora, aki arra is kitért, hogy a spiritualizmusban hívő művésznő egy speciális kezeléstől várta a megváltást, ám így sem lépett a gyógyulás útjára. Egy-másfél hónappal ezelőtt Indiába utazott, ahol

egy ajurvédikus kezelésen vett részt, majd itthon megműtötték, ám az állapota nem javult.

A lapnak a zongoraművész egyik ismerőse azt mondta, Szilvia sokáig ellenállt a kezelésnek, annyira hitt a természetes gyógymódokban.

Kárászy Szilvia spirituális beállítottságú emberként inkább a természetes gyógymódokhoz folyamodott, ezért is utazott el Indiába, utána pedig már túl késő volt - mondta egy ismerőse Forrás: Kárászy Szilvia, Facebook

A műtétet, amit nemrég elvégeztek rajta, hamarabb kellett volna, de Szilvia nem akarta, pedig sokan próbáltuk rábeszélni őt, hasztalan. Spirituális beállítottságú emberként inkább a természetes gyógymódokhoz folyamodott, ezért is utazott el Indiába, utána pedig már túl késő volt - mondta az ismerős.

Egyeztet a család a temetésről

A Kárászy és a Tahi Tóth család tagjai a lap információi szerint tegnap már egyeztettek a temetés részleteiről. Bár a zongoraművésznő feltehetően a férje mellett szeretett volna nyugodni a Farkasréti temető művészparcellájában, a hozzátartozók még nem döntöttek.

"Erről nem tudtunk beszélni Szilvivel, valahogy nem hozta szóba soha a búcsúztatóját sem ő, sem mi. A két család dolga lesz, hogy ebben megállapodjunk - mondta a Blikknek Tahi Tóth Gábor.