Madonna extrém ruháján több a lyuk, mint az anyag - fotók

Tom Ford - Front Row & Backstage - September 2022 New York Fashion Week: The Shows GettyImageRank3 arts culture and entertainment Vertical FASHION
NEW YORK, NEW YORK - SEPTEMBER 14: Madonna and Lourdes Leon attend the Tom Ford fashion show during September 2022 New York Fashion Week: The Shows at Skylight on Vesey on September 14, 2022 in New York City. Dimitrios Kambouris/Getty Images for NYFW: The Shows /AFP (Photo by Dimitrios Kambouris / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A hétvégi Grammy-gálán Madonna is megjelent, azóta mindenkit az foglalkoztat, hogy a 64 éves énekesnő arca a plasztikai beavatkozások miatt teljesen megváltozott, eltorzult. A kritikákat nem hagyta szó nélkül, egy hosszú posztban reagált, most pedig farmerruhájával keltett feltűnést. 
Vágólapra másolva!

Hosszú posztban reagált a külsejére vonatkozó megjegyzésekre Madonna, akinek teljesen más lett az arca, mióta utoljára vállalt nyilvános szereplést. "Ahelyett, hogy az lenne a fókuszban, amiről a beszédemben is szó volt, hogy hálát kell adnunk az olyan félelmet nem ismerő művészeknek, mint Sam Smith és Kim Petras,

amiket sajtófotósok készítettek teleobjektíves fényképezőgéppel, és amik bárki arcát eltorzítanák" - írta a posztjában, melyben azt is megjegyezte, hogy ez "ageism", azaz életkor alapú diszkrimináció, amikor valakit a kora miatt ér hátrányos megkülönböztetés.

Madonna a 80-as években robbant be, hamar popikon lett, és azóta is mindig tesz érte, hogy beszéljenek róla. Most például olyan farmeruhában mutatkozott, amelyben aligha engednék be egy jobb étterembe. Alább a képek.

Instagram
Instagram
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!